Loading

Vill du får notis när vi publicerat en nyhet?
Fyll i din epostadress till vänster så får du automatiskt e-postmeddelande när vi publicerar nyheter.

Vi önskar trevlig sommar och satsar på tillväxt till hösten!

Vi inom Eltas går nu på semester och vill passa på att tacka nya och gamla kunder för förtroendet att leverera vårt system till en rad nya projekt under första delen av 2024. Vi finns nu på ännu fler platser som alla har det gemensamt att det är fullt med utmaningar. Det kan handla om att undvika bergschakt, bygga i svårtillgängliga områden eller att vara försiktiga med ömtåliga miljöer.   Vi gläds åt att fler får upp ögonen för fördelarna med vårt unika material till de större omvandlingsområden som ska byggas de närmaste åren. Därför behöver vi bli fler medarbetare för att klara framtida utmaningar. På vår hemsida ser du beskrivningar av vilka kompetenser vi söker. Se fliken ”Kontakt” och ”Lediga jobb”.   Vi vill passa på att önska er alla en skön fortsättning på sommaren!

Visa nyheten

Tack för 2023! GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Till er alla – kunder och intressenter och alla andra intresserade – tack för året 2023! Vi passar också på att önska er alla GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!   Nedan vår traditionella jullimerick Med isolerade effektiva LTA-rörsystem från ELTAS behöver inte sprängning och djupet på schaktet ältas Rören kan ligga på eller i marken grunt det är ekonomiskt och för naturen sunt Mindre material som fram och tillbaka behöver vältas Vi ser fram emot ett spännande 2024!

Visa nyheten

2023-06-01

Lite återkoppling från besöket i Ekeby den 31/5 och 1/6   Kort om Ekeby-området i Nynäshamns kommun Beställare:                 Nynäshamns kommun Totalentreprenör:   NYAB AB Beskrivning:             Ekeby är ett omvandlingsområde med stamnät ca 2,5 km med knappt ett 80-tal fastigheter, varav många fastboende Utmaningar:             Begränsad tillgång till utrymme för ledningsdragning, krav på tillgänglighet under byggnation, berg och trånga passager Val av lösning:          Kommunen valde Eltas Eco2-system som cirkulerar färskvattnet för frostsäkring, och säkerställer friskt vatten vid varje servisventil Samarbete:               I ett tidigt bildades en arbetsgrupp för nära dialog om utformning av tillbehör för ev. specialanpassning Framdrift:                 Effektivt samarbete mellan grävare och montörer, som arbetar i två team – det ena skarvar medie- och tracerrör med elsvetsmuff samt skarvar larmkabel medan det andra teamet ansvarar för muffning och skumning Klicka nedan är lite bilder från besöket. Ekeby230531  

Visa nyheten

2023-04-28

Välkommen att besöka ett projekt där ELTAS rör håller på att förläggas i marken. Det aktuella området heter Ekeby och ligger i Nynäshamns kommun.   När 31 maj kl 13.00        eller 1 juni kl 10.00   Var Ekeby-området ligger strax norr om Nynäshamn. Adress skickas till dig när vi bekräftar ditt deltagande.   Anmälan Vi behöver veta när du önskar delta och om ni önskar delta med mer än 1 person. Antalet för resp. visning är begränsat och det är ”först till kvarn som gäller”.   Anmälan görs till … Lennart Skoglund ELTAS Marknadskommunikation Sjötullstorget 12, 761 33 Norrtälje lennart.skoglund@eltasmk.se 070 554 2950 www.eltas.se   Grillen är på och vi börjar visningen den 31/5 respektive avslutar visningen den 1/6 med att äta en bit.   Välkommen!

Visa nyheten

2023-04-13

Ekeby är ett område med 87 fastigheter som Nynäshamn kommun ska koppla in till sitt VA-nät med ELTAS isolerade rör. Hälften av de 3,2 km rören är levererade och arbetet kommer att göras under våren av  totalentreprenör NYAB.

Visa nyheten